Belföld

A keceli gyilkos szerint saját magát vágta fejbe baltával a borukat megivó lakótársa

Baltával verte agyon a lakótársát egy 75 éves férfi Kecelen, amiért megitta a borukat. A rendőröknek azonban már azt állította, hogy az áldozat maga okozta a sérüléseit.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársai február 23-án délután őrizetbe vettek egy 75 éves keceli lakost. A férfi a gyanú szerint aznap hajnalban olyan súlyosan bántalmazott egy 60 éves férfit, hogy áldozata pár órával később belehalt a sérüléseibe.

A nyomozás során kiderült, hogy az áldozat és a gyanúsított lakótársak voltak. A tragédia előtti estén együtt boroztak, majd amikor aludni mentek, még maradt egy kevés az italból. Reggel a gyanúsított keresni kezdte az előző esti lőrét, azonban sehol sem találta, ezért a lakótársától érdeklődött.

Az áldozat az egyik szobába irányította, viszont ott csak egy üres üveg hevert a földön. Ezt valószínűleg tréfának szánta, csakhogy cimborája ezen bedühödött, és többször fejbe vágta egy baltával. Az idős férfi nem élte túl a bántalmazást és  a kórházban életét vesztette.

A történtekről a mentőket és a rendőrséget az egyik szomszéd értesítette, akinek az elkövető azt mondta, hogy az áldozat saját magát vágta fejbe. Az őrizetbe vett férfit emberölés miatt állíthatják bíróság elé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik