Belföld

Elengedték a kocsijukba beugró nőt a mentősök, amikor öngyilkossággal fenyegetőzött a tapétavágós támadó

Letartóztatta a Miskolci Járásbíróság azt a férfit, aki néhány  nappal ezelőtt tapétavágó késel fenyegette meg a nőismerést Ongán.

A Miskolci Törvényszék tájékoztatása szerint a férfi megjelent a sértett lakóhelyén a nő autójában korábban okozott kár rendezése céljából. Ő azonban ezt nem szerette volna, és behajolt a kocsiba, hogy holmiját kivegye. Ekkor a gyanúsított belökte és maga is beült a járműbe.

A férfi felszólította a nőt, hogy induljon el Sajóhídvégre, ellenállását egy tapétavágó késsel igyekezett megtörni, amelyet oldalához tartva kényszerítette az indulásra. Amikor az autóból kifogyott az üzemanyag, a terhelt megfenyegette a nőt hogy ne merjen szólni a segítségét felajánló járókelőnek.

Később egy mentőautó érkezett a helyszínre, amelybe a nő hirtelen be tudott szállni, de a férfi öngyilkossággal fenyegetőzve kérte a mentősöket, hogy engedjék el a sértettet. Ez így is történt, majd a gyanúsított a közeli szántóföldre rángatta a nőt, miközben eldobta a tapétavágó kést

– fogalmazott közleményében a törvényszék.

A támadásnak végül a kiérkező rendőrök vetettek véget. A férfi cselekménye  felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megállapítására is alkalmas lehet bizonyítottság esetén.. A további bűncselekmény felderítése a nyomozás feladatát képezi.

A bíróság szökés elrejtőzés, valamint a bizonyítás megnehezítésének és bűnismétlés veszélye miatt elrendelte a gyanúsított letartóztatását. A végzés nem végleges.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik