Belföld

Megkérdezte a fiaihoz érkező rendőrtől egy vadász, melyik lábába kéri a golyót, ment érte a TEK

Ivándi Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi Szabó Balázs / 24.hu

Letartóztatták azt a férfit, aki megfenyegette a gyerekeivel szemben intézkedő rendőröket. A Győri Regionális Nyomozó Ügyészség tájékoztatása szerint a rendőrök ismertették intézkedésük célját a kapuhoz érkező családfővel. A férfi erre azt közölte, hogy megvédi a fiait és lelövi a rendőröket.

Az egyik rendőr felhívta a férfi figyelmét, hogy át fog mászni a kapun, aki erre megkérdezte a rendőrt, hogy a bal vagy a jobb lábába kéri- e a golyót. Ezután az elkövető visszaindult a háza irányába, majd visszafordult és ismételten vitatkozni kezdett a rendőrökkel.

Mivel a férfi lőfegyver használatát helyezte kilátása, valamint a rendőröknek tudomása volt arról, hogy vadászként rendelkezik is lőfegyverrel, az intézkedést nem folytatták. Értesítették a TEK-eseket, akik elfogták az elkövetőt.

Az ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt gyanúsítottként hallgatta ki a férfit, valamint elrendelte őrizetét és kezdeményezte a letartóztatását. A Győri Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyetértve, letartóztatta az apát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik