Belföld

Agyba-főbe verték és megkötözték ismerősüket, majd videóra mondatták vele, hogy elesett

Őrizetbe vették a kunszentmiklósi rendőrök azt a három  – 29, 33 és 58 éves – férfit, akik agyba-főbe verték az ismerősüket, majd összekötözték a végtagjait és azzal fenyegették, hogy vízbe dobják.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a trió együtt italozott, majd autókáztak a későbbi áldozatukkal Kunpeszérnél. Egy földes úton haladtak, amikor a sofőr minden előzmény nélkül megütötte az anyósülésen elhelyezkedő ismerősét.

A bántalmazott ekkor megpróbált kiszállni a kocsiból, de támadója szólt a hátul ülő cimboráinak, hogy fogják le a férfit. A sofőr megállt egy hídnál, kirántotta a kocsiból az ismerősét, majd társaival együtt lefogták és ütlegelték.

Ezután összekötözték a kezeit és a lábait, majd megfenyegették, hogy a vízbe dobják. Még kamerafelvételt is készítettek, amin a sérült arról nyilatkozik, hogy esés közben ütötte meg magát. A bántalmazók végül elmenekültek a helyszínről.

A férfit kórházba szállították, ahol kiderült, hogy súlyosan megsérült, arccsonttörést szenvedett. Az egyik támadót az otthonában, a másik kettőt pedig az utcán sikerült elfogni a rendőröknek. A rendőrség őrizetbe vette a gyanúsítottakat, és kezdeményezte a letartóztatásukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik