Belföld

RTL: Búcsúlevelet hagyott a lakásban T. Róbert Dániel

Szakítás miatti baleset történt – így jelentette be a rendőröknek barátnője halálát T. Róbert Dániel, az angyalföldi gyilkossággal gyanúsított férfi az RTL Híradó információja szerint.

A gyilkosság éjszaka vagy a hajnali órákban történhetett, viszont a rendőrséget csak este hívta a gyanúsított hívta. Azt, hogy a két időpont között mit csinált, nem tudni. Az RTL úgy tudja, hogy

a férfi bántalmazta, majd nyakon szúrta 27 éves barátnőjét. A gyilkosság után öngyilkos akart lenni, búcsúlevelet hagyott hátra a lakásban, ebben ügyvédje szerint arról írt, hogy nem érti, miért ölte meg a nőt, akit nagyon szeret. 

A férfit több napig tartó hajtóvadászat után Óbudán fogták el kedden. Az RTL Híradó tudósításából kiderül, a gyilkossággal gyanúsított férfi a Római-parton bolyongott, egy romos hotelben húzta meg magát. Bujkálása alatt nem evett, le akart ugrani az újpesti vasúti hídról. A csatorna szerint a férfi olyan sms-esket is küldött a gyilkosság után, amelyek környezetének azt sugallták, a nő még életben van.

A férfi teljes körű beismerő vallomást tett a gyanúsítotti kihallgatása során. Elismerte, hogy nem adott kellő szabadságot a lánynak a kapcsolatában, és állítása szerint ő akart szakítani barátnőjével.

T. Róbert Dániel akár 15 évet is kaphat, a letartóztatás elrendeléséről várhatóan pénteken dönt az ügyben eljáró nyomozási bíró.

Kapcsolódó
T. Róbert Dániel azt vallotta, hogy nem adott kellő szabadságot barátnőjének, és szakítani akart vele
Az ügyészség letartóztatást kért a barátnőjét Angyalföldön halálra késelő férfire.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik