Belföld

Kétszázezrébe fájt egy férfinak, hogy szexelni akart a furgonban, és még gázspray-vel is lefújta a nő

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Lefújta gázspray-vel, majd kirabolta a kuncsaftját egy nő Kecskeméten. A Kecskeméti Járási Ügyészség rablás és többrendbeli lopás miatt állítja bíróság elé a nőt.

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint a nő tavaly június elsején beült egy ismerőse furgonjába, majd kimentek a város szélére azért, hogy ott szexuális szolgáltatást nyújtson a férfinak. A sofőr a légyott reményében előre átadott a nőnek ötezer forintot, majd az autóból kiszállva megkerülte a furgont.

Amikor azonban a jobb első ajtón be akart szállni a nő mellé, akkor az lefújta a férfi középső ülésen tartott, saját gázsprayjével. A férfi a támadás következtében átmenetileg elveszítette a látását, így védekezésre képtelen állapotba került. Ezt kihasználva a rabló kivett a férfi műszerfalon hagyott pénztárcájából 190 ezer forintot és elfutott.

A nyomozás során kiderült, hogy számos lopás köthető a nőhöz: többször tankolt benzinkutakon úgy, hogy egyáltalán nem fizetett az üzemanyagért. Az első esetben tankolást követően még bement a vásárlótérbe, onnan azonban rögtön sarkon is fordult arra hivatkozva, hogy kint felejtette a bankkártyáját.

Következő alkalommal már be sem ment a shopba. A nőnek ezen felül bolti parfümlopás, valamint lopott bankkártyákkal való sikertelen pénzfelvételek miatt is felelnie kell. Egy kecskeméti családi ház éjszakai kifosztásánál a helyszínt figyelve segítette a tettestársát, azonban a tulaj felriadt és megzavarta őket, így a zsákmányolt két mobiltelefont menekülés közben eldobták. Az ügyészség börtönbüntetést kért az elkövetőre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik