Belföld

Bejelentette újpesti polgármesterjelöltjét a Kutya Párt

2024-ben önálló polgármester-jelöltje lesz a IV. kerületben Kétfarkú Kutya Pártnak, közleményükben be is jelentették, hogy a pártigazgató, Nagy Dávid fog megmérkőzni a címért a jövő évi önkormányzati választáson.

Nagy korábban polgármesteri referens volt a regnáló polgármester, a Momentumból a DK-ba átlépő Déri Tibor kabinetjében, 2021 óta dolgozik az MKKP-nál. Mint írják, mivel a helyi önkormányzat nem hajlandó közvetíteni a képviselő-testületi üléseket, ezért Nagy szokta élőzni azokat, de ő hívta fel a figyelmet az újpesti vagyonnyilatkozat-ellenőrző bizottság visszásságaira is, köztük arra, hogy a bizottság elnöke évi 35 perc munkával 3 millió forintot keres.

Sem a Wintermantel-éra, sem a mostani vezetés munkájával nem vagyunk elégedettek. Nem fogjuk félvállról venni az indulást, szeretnénk veletek egyeztetni céljainkat: a helyi kérdőívezés már elindult, ezt követi a ti és a mi javaslatainkból összeállt vitaindító kibeszélése és a közösségi programalkotás rendezvényeken és az online térben – majd a választások megnyerése!

– üzente meg Újpest polgárainak a Kutya Párt jelöltje, hogy mihez akarnak kezdeni a kerületben.

Kapcsolódó
Nem indul újra az újpesti polgármesteri posztért Déri Tibor, a Momentum felfüggeszti párttagságát
A IV. kerület polgármestere egyeztetés nélkül jelentette be döntését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik