Belföld

Elítélték a fiatalt, aki titokban szexképeket csinált a barátnőjéről, majd dühében elküldte másoknak

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte jogerősen a Tatabányai Járásbíróság azt az fiatalt, aki titokban szexképeket csinált a tinédzserkorú barátnőjéről, és dühében elküldte másoknak, valamint bűncselekményt követett el a lány apjával szemben is.

Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a bíróság egyetértett az ügyészség indítványával és 1 év 7 hónap végrehajtásában 3 évre felfüggesztett fiatalkorúak fogházában letöltendő büntetésre ítélte a fiatalt.

A bíróság pártfogót jelölt ki a fiú mellé, és magatartási szabályként írta elő számára azt is, hogy a próbaidő alatt létesítsen munkaviszonyt, ennek hiányában pedig vegye fel a kapcsolatot az állami foglalkoztatási szervvel, vagy a helyi önkormányzatnál jelentkezzen közmunkára.

A fiatalnak indulatkezelési tréningen is részt kell vennie, és véglegesen eltiltották minden olyan foglalkozástó, ahol 18 év alatti személlyel foglalkozhatna.

A fiú tavaly júliusban a barátnőjénél volt Környén, amíg a lány apja el nem küldte a házból a hangos veszekedés miatt. A házból távozását kövezően az elkövető megállt a ház előtt, és veréssel fenyegette a családfőt.

Az elkövető három nappal később megjelent éjjel a háznál ittasan, és ordibált, szitkozódott és megöléssel fenyegette a férfit és a családját. Ezután kinyitotta a kaput, majd bement a kertbe és az ott lévő kapcsolószekrénybe benyúlva lekapcsolta az áramot.

A fiatalember a 15. életévet betöltött barátnőjéről titokban pornográf tartalmú felvételt készített, amelyet egy internetes alkalmazáson keresztül elküldött három másik személynek is azért, hogy így bírja rá a barátnőjét arra, hogy visszaírjon neki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik