Belföld

Több mint százezrébe fájt a szex egy hevesi férfinek

Megúszhatja a büntetést az a nő, aki több mint százezer forinttal húzott le egy légyottra érkező férfit Szilvásváradon. A bűncselekménnyel gyanúsított nő ugyanis beismerte a bűnösségét, és mivel az áldozata is hozzájárult a közvetítői eljárás lefolytatásába, ezért az Egri Járási Ügyészség felfüggesztette a büntetőeljárást.

A Heves Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint a gyanúsított nő szexuális együttlét céljából találkozott februárban a  férfival Szilvásváradon. A férfi felakasztotta a fogasra a kabátját – benne jelentősebb készpénzzel – a megérkezése után. Amikor az aktus után az alkalmi pár zuhanyozni ment, a nő telefonálás ürügyén kiment a mosdóból, és lenyúlt a férfi kabátjából 112 ezer forintot.

A nő beismerte a bűncselekmény elkövetését, a férfi pedig hozzájárult a közvetítői eljárás lefolytatásához, így a bűncselekmény következményeinek jóvátétele és a gyanúsított jövőbeni jogkövető magatartásának elősegítése érdekében, a gyanúsított és az áldozata közti megállapodás létrejöttének céljából az ügyészség felfüggesztette a büntetőeljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik