Belföld

Feljelentés lett a kerékpáros nélküli kerékpáros pihenőből

Máthé Zoltán / MTI
Máthé Zoltán / MTI
A semmi közepére épített hiánypótló beruházás 70 milliós áráról a legfőbb ügyészt kérdezte Vadai Ágnes.

Polt Péter a tartalom szerinti elbírálás elve alapján, a DK politikusának kérdését ezúttal is feljelentéként értékelte, azt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatóságához továbbította. Ott döntenek Vadai Ágnes kérdéséről, hogy történt-e jogszabálysértés

a hetven milliós letenyei kerékpáros pihenő pályázati eljárása és annak kialakítása során?

Azt követően kérdezett erre rá, hogy a lomb nélküli lombkoronasétányon edződött magyarok az ATV Híradójában azt láthatták, hogy

van  immár kerékpáros nélküli kerékpáros pihenőnk is, Letenyén, a semmi közepén, pontosabban egy állatok nélküli állattartó telep közelében.

Az Ausztriától Szlovénián, Horvátországon át Magyarország déli részéig vezető kerékpárút mellé két állomást és hat hirdetőtáblát építettek 70 millió forintért. Kerékpárost még nem láttak.

Az interreges pályázat, kivitelezője, beruházója a Balatonfelvidéki Nemzeti Park volt, idézte az ellenzéki képviselő a riportot, amelyben az is elhangzik, hogy a már gazzal benőtt megállót azoknak szánhatták, akik a csaknem félmilliárd forintból felépített állattartó telepet szerették volna meglátogatni, ami viszont üres.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik