Belföld

Tiborcz István cége bevásárolta magát a Hatvanpuszta melletti golfklubba

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu

Közel 50 százalékos tulajdonrészt vásárolt a Hatvanpuszta melletti, alcsútdobozi Pannónia Golf & Country Clubban Tiborcz István cége, a BDPST Group – vette észre a Partizán Média a bejelentést, melyet a BDPST oldalán tettek közzé még májusban. A miniszterelnök veje így Mészáros Lőrinc üzlettársa lett a golfklubban.

A Pannónia Golf & Country Club Hatvanpuszta szomszédságában található. A klub egy 20 hektáros területen helyezkedik el, exkluzív étterme és rendezvény-helyszíne is van. A Partizán Média hírlevele szerint ahogy Hatvanpuszta, úgy ez a birtok is József nádoré volt. „Ez azt is jelenti, hogy az elmúlt években Hatvanpusztával és ezzel a területtel együtt József nádornak már két egykori birtoka került közvetlenül az Orbán-családhoz” – írták.

Az Orbán Viktor édesapjának, Orbán Győzőnek a tulajdonában lévő hatvanpusztai birtokról, és az ott folyó gigaberuházásokról a 24.hu is beszámolt korábban, például amikor kiderült, hogy a birtokon a teljesen átépített és modernizált épületek is műemléki védettséget kapnak majd.

Kapcsolódó
Orbánék hatvanpusztai birtokán az új épületek is műemlékek lesznek
Befejezéshez közeledik Orbánék hatvanpusztai kastélyszerű birtoka, Hadházy Ákos új légi fotókat készített.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik