Belföld

Mellkason rúgta a nevelőnőjét egy fiú a Balaton parti táborozás végén

Mellkason rúgta a nevelőnőjét egy fiú a Balaton parti táborozás végén, mert az arra kérte, hogy a helyére üljön a buszon. A Kaposvári Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat ellene.

A Somogy Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint a Pest vármegyében gondozott fiatalra jellemző az agresszivitás, és a viselkedése is sokszor kiszámíthatatlan és öntörvényű.

A fiú Balatonlellén táborozott tavaly a gyermekotthon üdülőjében. A fiú a tábor végén, a hazaindulásnál nem a számára kijelölt helyre ült a parkolóban várakozó buszon, ezért a női nevelő megkérte, hogy üljön át. A többször is megkért tini a nevelő erélyesebb felszólítása után végül elindult a busz hátsó része felé, miközben a nőt szapulta. A fiú azonban a trágár szavak használatával nem érte be, hanem a busz középső ajtajánál karjaival az ülésekre támaszkodva, jobb talpával, közepes erővel mellkason rúgta a nőt.

A kamasz ezt követően ököllel is meg akarta ütni a nevelőt, akinek csak azért nem érte el az arcát, mert az egyik jelen lévő gyermekfelügyelő férfi közéjük állt és ellökte a fiú kezét. Az ügyészség javítóintézeti nevelést kért a támadóra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik