Belföld

Lefejezéssel fenyegetett három nyírbátori fiatalt egy bozótvágós férfi, de ők gyorsan helyre tették

police.hu
police.hu

Bozótvágóval akart kirabolni három fiatalt egy férfi a nyírbátori vasútállomás épülete mögött, de azok gyorsan helyre tették, és lefegyverezték a támadót.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint F. A.  pénzt és cigarettát követelt késő este a fiataloktól,s hogy nyomatékot adjon a követelésének elővett egy bozótvágót és szúró, csapó mozdulatokat tett a fiatalok felé, miközben fejük és kezük levágásával fenyegette őket.

A három fiatalnak eszében sem volt pénzt adni a férfinek, hanem elvették tőle a macsétát, amit aztán átadtak a rendőröknek. A bűncselekmény elkövetése közben senki nem sérült meg.

A nyírbátori rendőrök a vasútállomás közelében járőröztek, amikor meglátták a három tanácskozó fiatalt. Megálltak, hogy kiderítsék minden rendben van-e. A fiatalok éppen akkor tárcsázták a segélyhívót, amikor a rendőrök megérkeztek és a segítségükre keltek.

A rendőrökkel szemben is indulatosan viselkedő F. A.-t a helyszínen elfogták, majd őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik