Belföld

Félelmükben kiugrottak a nők az ablakon, amikor őrjöngve rájuk támadt a kuncsaft

Két év nyolc hónap börtönre és négy év közügyektől eltiltásra ítélte a Tatabányai Járásbíróság azt súlyos testi sértés bűntettével és magánlaksértés bűntettével vádolt férfit, aki két és fél évvel ezelőtt egy prostituáltat, és annak a barátnőjét is bántalmazta.

Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy az ügyész tudomásul vette a döntést, de az elkövető és védője enyhítésért fellebbezett.

A vádirat szerint a férfi elment a prostituált tatabányai otthonába, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen vele. A szexuális együttlét megkezdése során a férfi fogyasztott a magával vitt italból, majd átadta a nőnek a szexuális szolgáltatás díját. Ezt követően az ittas férfi erőszakossá vált, hátulról könyökhajlatával átkarolta az örömlány nyakát és azt szorítani kezdte. Az áldozat segítségért kiáltott, amit a lakásban tartózkodó két másik nő is meghallott.

Az ügyész tájékoztatása szerint az egyik nő bement a szobába, amit kihasználva a sértett megpróbált felállni, de a férfi  visszarántotta őt. A prostituáltnak másodszorra sikerült kiszabadulnia a férfi fogásából, ezután a két nő a konyhába menekült, ahol a harmadik nő is tartózkodott.

A nők megpróbáltak elbújni a konyhában, de a férfi bement utánuk, és megöléssel fenyegette mind a hármukat.  Az egyik nő megpróbálta kituszkolni a férfit a bejárati ajtón.A férfi ki is lépett a lakásból a folyosóra, de a nő nem tudta már becsukni és bezárni a bejárati ajtót, mert az elkövető erőszakkal benyomta, és a bérlő akarata ellenére bement.

A férfi elől menekülve a nő beszaladt a saját szobájába, és a szobaajtót bezárva kiment az erkélyre és rendőrt hívott. A másik két nő eközben egy másik szobába zárkózott be, de a férfi berúgta az ajtó, és megöléssel fenyegette őket. A két nő félelmében kimászott  a talajtól 420 cm magasan lévő ablakba.

Az egyik nő az ablakból rögtön leugrott az utcára, és a járda melletti virágágyásra érkezve az esés következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban a támadás módjára és körülményeire figyelemmel fennállt a súlyosabb, nyolc napon túl gyógyuló sérülések kialakulásának reális lehetősége is.

– mondta Horváth.

A másik nő az ablakpárkányon megbújt az ablak egyik felén leeresztve lévő redőny mögé. A férfi eközben betörte a szoba ajtaját és az előle menekülő nőket üldözve meglátta a redőny mögé bújó nőt, akire rákiabált, és megöléssel fenyegette. A nő annyira félt, hogy menekülés közben leugrott az ablakból. A sértett emiatt jobb sarokcsont törést, és a gerinc negyedik csigolyájának instabil törését szenvedte el.

Az elkövető ezután a bezárkózott nő  szobájának ajtaján dörömbölt, miközben hangosan kiabált, ezért a nő az erkélyről lemászott előle az utcára, mely során nem sérült meg. A férfi agresszív magatartásának a rendőrök kiérkezése vetett véget.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik