Belföld

Kutya támadt egy 15 éves fiúra Szegeden, súlyos testi sértés miatt keresik a videón lévő férfit

police.hu
police.hu

Megharapott egy 15 éves fiút egy kutya Szegeden. Balázs Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a fiú nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A szegedi rendőrök súlyos testi sértés vétség gyanúja miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés szerint az elkövető június 19-én este egy szegedi áruház előtt úgy sétáltatta kutyáját, hogy az meg tudott támadni egy fiút. A térfigyelő kamerák felvételt készítettek az állat gazdájáról.

A férfi haja oldalt felnyírt, fent szőkére festett hátra fésült, arcán körszakállas. A bűncselekmény elkövetése során fekete felsőt, sötétkék-lila térdnadrágot, fekete hátizsákot és fekete sportcipőt viselt.

A szegedi zsaruk azt kérik, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik