Belföld

Kovács Zoltán a Nimródról, magyar érdekről

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Kioktató parlamenti irományában az államtitkár egy szót sem ejtett kötődéséről a laphoz.

A K-Monitor által állami zombicégnek nevezett Egy a Természettel Nkft. további sorsáról Vadai Ágnes kérdezte Orbán Viktort. A kormányfő helyett Kovács Zoltán kommunikációs államtitkár válaszolt. Ingerült parlamenti irományából a DK politikusa azt nem tudhatta meg, mikorra tervezik a 2021-es vadászati kiállítást szervező állami  projektcég végelszámolását, azt viszont igen, hogy az ellenzékiek idehaza és az Európai Parlamentben is

meg akarják fosztani a magyar embereket a nekik járó lehetőségektől.

Kovács Zoltán szerint így volt ez 2021-ben is, mert minden eszközzel próbálták ellehetetleníteni a vadászati világkiálítás megrendezését. Az államtitkár számára úgy tűnik, nincs ez másként most sem,

amikor az idén 111. évfolyamát ünneplő, több mint 65 ezer magyar vadász számára készülő Nimród Vadászújságot készítő és kiadó, illetve a vadászattal kapcsolatos helyi témáknak fórumot is biztosító konferenciasorozatot szervező céget vegzálják.

Arra, hogy a projektcég ügyeivel foglalkozni miért ellentétes a magyarok érdekeivel, nem tért ki bővebben, ám a propagandatárca államtitkáránál előkerült a kormány összes kommunikációs kliséje (guruló dollár, háborúpárti baloldal, dollárbaloldal, brüsszeli áskálódás).

Kovács államtitkár ellentámadásba is lendült, azt írta, az ellenzék miatt nem jutnak hozzá megérdemelt (uniós) béremelésükhöz a tanárok, a háborús uszításuk pedig veszélybe sodorja az országot és a magyar embereket.

Ezek az igazán fontos és húsbavágó kérdések, nem az álomvilágban élő és árnyakat kormányzó dollárbaloldal képzelgései.

Álljanak végre a magyar emberek oldalára!

Kovács Zoltán kioktató válaszában arra nem tért ki, hogy a Semjén Zsolt által enökölt Országos Magyar Vadászati Védegylet lapjához, illetve kiadójához neki bármi köze lenne.

A Nimród Vadászújságnak ugyanakkor régóta ő főszerkesztője, a lap impresszuma szerint komoly stábot irányt, amiért busás fizetést kap. Vagyonnyilatkozata szerint főszerkesztői jövedelme a havi 1-5 millió forintos kategóriába tartozik. A K-Monitor szerint az Egy a Természettel Nkft. tavaly 456 millió forintot költött kiadásra, bő 900 millió forintja van bankbetétben, sok százmillió forintnyi olyan készterméke, áruja, amire a beszámoló szerint nem volt piaci igény, raktárban maradtak a Kovács Zoltán-féle Nimród régi példányai is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik