Belföld

Meg akarta verni a fogorvost egy férfi, amikor meglátta, mit művelt a várandós nejével

Dühében meg akarta verni a fogorvost egy borsodi férfi, amikor meglátta, milyen állapotban van a felesége az orvosi ellátás után. A Miskolci Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt állítja bíróság elé a férfit.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint a férfi várandós felesége fogászati kezelést kapott egy évvel ezelőtt az egyik borsodi településen. Érzéstelenítő beadását követően a fogorvos foghúzásba kezdett, de csak több darabban tudta eltávolítani a rossz állapotú fogat, amely a nő számára nagyobb traumával járt.

A fogorvos kiültette a beteget a váróba, a nő innen telefonált a férjének, hogy jöjjön érte, mert rosszul érzi magát. Sírva és bedagadt arccal szállt be az autójukba. Ezt látva férje erősen felindult állapotba került, bement a rendelőbe és azt kiabálta, hogy megveri a fogorvost.

Amikor az orvos kijött a váróba, tovább fenyegetőzött vele szemben, és bántalmazni akarta. Két másik férfi beteg ettől visszatartotta, azonban így is egy hirtelen mozdulattal a mellkasánál és karjánál fogva meglökte a fogorvost, aki hátralépett, de nem esett el. A férjet a két férfi kivitte a váróból, eközben viszont a férfi ököllel betörte a mosdóajtó lapját. Az ügyészség büntetővégzésben meghozandó pénzbüntetést kért a büntetlen előéletű férfire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik