Belföld

Magassarkúval püfölte a főnöke fejét egy kínai áruházban dolgozó nő, mert rászólt az ötperces késésért – videó

Gyorsított eljárásban állította bíróság elé a Kaposvári Járási Ügyészség azt a garázdasággal és könnyű testi sértéssel vádolt árufeltöltőként dolgozó nőt, aki magassarkúval esett a főnökének egy helyi kínai üzletben, amiért rászólt az ötperces késés miatt.

Csapó Gábor, a Somogy Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a nő beismerte a tettét és azzal magyarázta, hogy ezért rá tudott szólni az üzletvezető-helyettes, a túlórát viszont már nem számolták el neki.

A negyvenes éveiben járó nő egy Kaposvár belvárosában található kínai áruházban dolgozott. Az egyik reggel öt perc késéssel jelent meg a munkahelyén, és az üzletvezető-helyettes ezt szóvá tette, a felek között vita alakult ki, mivel a nő azt állította, hogy korábban egy órával többet dolgozott, míg főnöke szerint három órával kevesebbet.

Ekkor az árufeltöltő teljesen elvesztette az önuralmát, és levett a polcról egy magassarkú cipőt, és legalább hétszer fejbe vágta fele a főnökét, aki végül a földre esett.  A további ütésektől az mentette meg, hogy egy másik munkatársuk elválasztotta tőle a dühöngő nőt. A bántalmazás következtében az üzletvezető-helyettes nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérülést szenvedett, illetve nyílt seb keletkezett a fejbőrén is.

A Kaposvári Járásbíróság váddal egyezően mondta ki bűnösnek a vádlottat, és 140 óra közérdekű munkát szabott ki rá. A kihirdetett ítéletet az ügyészség és a védelem is tudomásul vette, így az nyomban jogerőre emelkedett.

Olvasói sztorik