Belföld

Lecsaptak egy drogkereskedésből élő családra Kőbányán, négy főt vettek őrizetbe

police.hu
police.hu

Lecsaptak egy kábítószer-kereskedésből élő családra Kőbányán.  A BRFK tájékoztatása szerint egy középkorú házaspárt,a  menyüket és egy „alkalmazottjukat” is őrizetbe vették abűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt folyamatban lévő eljárásban.

A család három tagján egy kőbányai házban ütöttek rajta, ahonnan a megalapozott gyanú szerint kokaint, marihuánát, amfetamint és különböző szintetikus drogokat árultak. A rendőrök a lakásban csak néhány gramm kábítószert találtak, de a rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak évek óta drogkereskedelemből éltek.

Nem csak pénzt fogadtak el: voltak, akik boltból lopott ruhákkal fizetettek az anyagért, amit természetesen az eredeti ár töredékéért számítottak be nekik. Az ingatlan átkutatásakor a nyomozók ilyen bűncselekményekből származó termékeket is lefoglaltak.

Az 53 éves férfit, 55 éves feleségét, fiuk 23 éves élettársát, valamint az általuk megbízott 44 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték a letaróztatásukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik