Belföld

Ferihegyen egy 11 éves grúz kislány halt meg

A gyermek eszméletét vesztette, a gép hiába szakított meg útját, nem tudták megmenteni az életét.

Egy 11 éves gyermek eszméletvesztése miatt Budapesten szakította meg útját vasárnap délelőtt a Turkish Airlines Isztambulból New Yorkba tartó járata, erősítette meg az MTI információját a Budapest Airport.

A tájékoztatás szerint a TK003 számú járaton utazó gyermekhez a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren működő egészségügyi szolgálat, az Airport Medical Service (AMS) munkatársait riasztották.

A szakemberek folytatták a gyermek újraélesztését, de a gyors és szakszerű beavatkozás ellenére nem sikerült megmenteni az életét.

Frissítünk!

Egy grúz kislány halt meg

A New Yorkban élő gyermek a szüleivel utazott, amikor eszméletét vesztette a repülőgép fedélzetén. Az RTL Híradó úgy tudja, a kislány születése óta beteg, mozgásképtelen volt. A beszállásnál még minden rendben volt vele, de a felszállás után fokozatosan oxigénhiányos állapotba került, majd elvesztette az eszméletét. A gép személyzete 40 percen át próbálta újraéleszteni a fedélzeten utazó orvos segítségével, ami a kényszerleszállás után, Budapesten is folytatódott, de nem jártak sikerrel. A repülőgép nem sokkal egy óra után folytatta az útját New Yorkba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik