Belföld

Megpofoztak, cipőt csókoltattak egy fiúval a soltvadkerti iskola előtt, egyikük videóra is vette

Megpofoztak és megaláztak egy fiút a diáktársai az egyik soltvadkerti iskola előtt. A felvétel a rendőrökhöz is eljutott, és eljárást indítottak a bűncselekményt elkövető három tinivel szemben.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a videó múlt péntek délután történt az egyik iskola előtt. A trió egyik tagja lökdöste, megpofozta és megrúgta a diákot, majd arra kényszerítette, hogy megcsókolja a cimborája cipőjét. Az embertelen és megalázó esetet egy harmadik társuk rögzítette.

A beszerzett adatok szerint a bűncselekmény elkövetésével egy 15 éves, egy 14 éves és egy 17 éves fiú gyanúsítható. Kettejüket már kihallgatták az esettel kapcsolatban, és a harmadik társuk sem kerülheti el a gyanúsítást. A fiúk jelenleg szabadlábon védekezhetnek, nekik kényszerítés bűntette miatt kell felelniük.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a fiatalok figyelmét arra, hogy egy-egy – először csak viccesnek tűnő – cselekedetük könnyen komoly, akár büntetőjogi következményeket is vonhat maga után. Ha valaki ilyen jellegű bántalmazásnak, megalázásbak a szemtanúja, esetleg áldozattá válik, akkor azonnal forduljon a rendőrséghez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik