Belföld

McDonald’s-ba vitték a kislányt, lopás lett belőle – videóval

police.hu
police.hu

Elvitte egy férfi kajálni a vele lévő nőt és gyereket a szekszárdi McDonald’s-ba, de alighanem így is sikerült több pénzzel kijönniük mint, amennyivel bementek a gyorsétterembe. A Szekszárdi Rendőrkapitányságon lopás miatt indított eljárást az ügyben.

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az ismeretlent tette április 16-án délután öt körül a szekszárdi McDonalds gyorsétterem terasza előtti részről lopta el egy nő táskáját a benne levő iratokkal és pénzzel.

A férfiről, valamint a vele tartózkodó nőről és kislányról videó is rendelkezésre áll, melyeken jól látható, hogy a férfi a gyorsétterem teraszára üres kézzel bement, majd onnan egy táskával a kezében jött ki.

A keresett férfi szemüveges, átlagos testalkatú, rövid hajú. Az elkövetéskor sötét színű kabátot, és fehér kapucnis pulóvert és farmert viselt. A szekszárdi rendőrök kérik, hogy aki a felvételen látható férfit és a vele tartózkodók közül bárkit felismer, és velük kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-74-501-106-os telefonszámon, illetve 06-74-501-100/ 3626-os melléken.

De bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik