Belföld

Lezárták az M1-es autópályát Ausztria felé, a másik irányban 10 kilométeres a dugó, az M7-es is elesett

MTI Fotó: Krizsán Csaba
MTI Fotó: Krizsán Csaba

Közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 116-os kilométerszelvényében, Győr térségében szerdán 13 óra 50 perc körüli időben, írja a police.hu.

A rendőrség közleménye szerint a baleset során egy Hegyeshalom irányába haladó kisteherautó ütközött össze az előtte haladó kamionnal. A mentés jelenleg folyamatban van, a megsérült járművek a teljes autópálya jobb pályatestét elfoglalják, írták.

Felhívták rá a figyelmet: a Budapest felől érkezők a 115. kilométerszelvénynél tudják elhagyni az autópályát, és a 119-es kilométerszelvénynél tudnak visszatérni. Az elsődleges információk szerint egy személy szorult a kisteherautóba.

Mindeközben a másik irányban is baleset történt Mosonmagyaróváron. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint Budapest irányába a 157-es kilométernél egy trélerautó ütközött össze egy kamionnal. Három szállított autó esett le a trélerről, amelyek akadályozzák a forgalmat. A járművek rendőri irányítás mellett a leállósávon haladhatnak. Az Útinform tájékoztatása szerint a dugó itt már nagyjából 10 kilométeres, és az M15-ös autópályára is feltorlódnak a járművek.

Szerda délután lezárták az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalát is Martonvásár közelében, mert egy tehergépkocsi átszakította a két oldalt elválasztó szalagkorlátot a sztráda 33-as kilométerénél – közölte a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n. A közlemény szerint a helyszínelés és a műszaki mentés idején a Balaton irányába tartókat a 7-es főútra terelik, a Budapest felé közlekedők két sávon haladhatnak.

Frissítünk!

17 óra körül mindhárom forgalmi akadály elhárult, így az M1-esen és az M7-esen is lehet már közlekedni a megszokott módon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik