Belföld

Cigit kértek az oroszlányi férfitól, majd leütötték és kirabolták

police.hu
police.hu

Letartóztatást indítványozott a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, akit azzal gyanúsítanak, hogy leütött és kirabolt egy férfit  Oroszlányban, a Mindszenti úti garázssoron.

Horváth Sándor, a Komárom Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt közölte, hogy az ügyészség szerint további nyomozási cselekmények szükségesek az ügyben, ezért nem állítják most bíróság elé az elkövetőt.

A gyanúsított cigarettát kért az áldozatától, hogy a bizalmába férkőzzön, majd váratlanul kétszer is megütötte. A tettes a földre rogyott férfitól elvette telefonját és a pénztárcáját, majd lelépett a helyszínről.

A tettes még menekülés közben a telefont, majd a pénztől megszabadított tárcát is eldobta. A rablással gyanúsított H. Attila beismerte tettét az elfogása után. Az ügyészség bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a férfi letartóztatását.

Frissítünk!

Horváth Sándor, a Komárom Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos későbbi megkeresésünkre azt közölte, hogy az ügyészség indítványa eredményes volt, mert a Tatabányai Járásbíróság egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását. A végzést az ügyész tudomásul vette, az elkövető és védője fellebbezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik