Belföld

„Ha be mered rakni ezt a zenét, elvágom a torkod” – mondta, majd őrjöngve elővette a kést

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Azonosították és elfogták a rendőrök azt az 55 éves férfit, aki késsel fenyegetett egy vendéget szombaton az egyik debreceni kocsmában.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint arról kaptak bejelentést szombat délután a kocsmából, hogy egy férfi dulakodik három másik vendéggel, majd kést vett elő és azzal fenyegette vitapartnereit. Egyik haragosának megsebesítette a kezét, majd elmenekült a helyszínről.

A debreceni nyomozók a kapott személyleírás alapján azonnal az elkövető keresésébe kezdtek, majd hajdúhadházi kollégáik közreműködésével pár órán belül azonosították az 55 éves férfit. Otthonában megtalálták, elfogták és bevitték a kapitányságra.

A nyomozás adatai szerint közös italozással indult a délután, a kocsma zenegépén pedig egymás után indították a kedvenc slágereket. A gyanúsítotton volt a sor, azonban egyik társa másik muzsikát akart hallgatni. A hajdúhadházi lakos azonnal kést rántott, “Ha ezt be mered rakni elvágom a torkod” felszólítással.

Az ivócimborák megpróbálták elvenni tőle a pengét, azonban a dühöngő férfi nem hagyta magát, egyikőjük kezét megsebesítette, majd elmenekült a helyszínről. A gyanúsított beismerő vallomást tett, és erős ittasságával magyarázta a tettét. A nyomozók a kést lefoglalták, és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indítottak büntetőeljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik