police.hu
Belföld

Pizzával, játékokkal, pénzzel édesgetett magához intézetis kisfiúkat egy szigetcsépi férfi

Intézetis kisfiúkat csalt a szigetcsépi otthonába, majd pizzával, cigarettával, játékokkal és pénzzel honorálta szexuális igényeinek kielégítését a gyanú szerint egy 43 éves férfi, közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrség egy fővárosi gyermekotthonból érkező jelzés után indított nyomozást az ügyben.

A feljelentés szerint a férfi kiskorú gyermekekkel végzett szexuális cselekményeket pénzért, illetve ajándékokért cserébe. Az ügy a Pest vármegyei felderítőkhöz került, akik felkutatták és meghallgatták a tizenéves áldozatokat, majd a tőlük kapott információmorzsákból összerakták a képet és azonosították a feltételezett elkövetőt.

A 43 éves J. Tamásra szerdán csaptak le a nyomozók. A kerítésen átmászva jutottak a bejárati ajtóig, amit a férfi csak többszöri felszólításra volt hajlandó kinyitni. A férfi a gyanúsítotti kihallgatásán panaszt tett, és tagadott, sőt kijelentette, a kiskamaszokat nem ismeri, sosem jártak nála.

police.hu

A gyanú szerint J. Tamás olyan kisfiúkkal ismerkedett budapesti játszótereken, focipályákon, akiket könnyedén befolyásolhatott. Meglebegtette előttük jómódú, tehetős életvitelét, kisebb-nagyobb ajándékokkal mélyítette ismeretségüket, majd szigetcsépi tartózkodási helyére invitálta őket.

A 11-14 éves fiúknak tetszett az addig megszokott életvitelüktől, körülményeiktől jelentősen eltérő ellátás: cigizhettek, pizzázhattak, igényes lakásban ejtőzhettek, filmezhettek, játszhattak, sőt, több ezer forintot is kaptak. Cserébe hagyniuk kellett, hogy az apjuk korabeli férfi megfürdesse, megmasszírozza őket, majd szexuálisan közeledjen feléjük. Aki vonakodott, arra azzal gyakorolt nyomást, hogy rögvest véget vet a bulinak és visszaviszi a gyermekotthonba.

A rendőrök jelenleg két 11, valamint egy 14 éves fiút azonosítottak a tettes visszajáró áldozataként. Erős azonban a gyanú, hogy vágyai kielégítésétől fűtve a férfi másokat is behálózott és magához édesgetett. Az őrizetbe vett J. Tamás ellen két rendbeli szexuális erőszak, valamint egy rendbeli gyermekprostitúció kihasználása bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárást. A rendőrség kezdeményezte a férfi letartóztatását.

Ajánlott videó