Belföld

Mondta a barátnőjének, hogy úgy sem meri megszúrni, percekkel később halott volt

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Vádat emelt a Pest Vármegyei Főügyészség azzal a Nagykátánál élő nővel, aki combon szúrta az élettársát, miután összevesztek. A férfi a szúrás következtében a helyszínen életét vesztette.

A vádirat szerint a férfi és a nő több éve éltek élettársi kapcsolatban, de a férfi rendszeres kábítószer fogyasztása és anyagi gondok miatt folyamatosak voltak közöttük a konfliktusok. A veszekedések többször is kölcsönös tettlegességig fajultak közöttük.

A nő három-négy évvel ezelőtt kétszer is lábon szúrta korábban a férfit, de az egyszer sem fordult orvoshoz vele. A Pest Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint a férfi 2021 novemberében elhagyta az élettársát, és ettől kezdve egy barátja telkén lévő lakókocsiban lakott. Pár hónappal később azonban a nő két kiskorú gyermekével a férfihoz költözött.

ugyeszseg.hu

Az ominózus éjszaka a férfi kiment vécére, de a nő követte, mert azt hitte, hogy drogozni akar. Veszekedni kezdtek, majd a nő visszament a lakókocsiba, és felvett egy konyhakést.

Amikor a férfi kijött a vécéről, és a lakókocsitól nem messze lévő műhelynél leült cigarettázni, a nő a késsel a kezében odament hozzá.. A párja meglátta a kést a nőnél és közölte, hogy úgy sem meri megtenni, mire a nő combon szúrta.

A nő a szúrást követően nyomban visszament a lakókocsiba és értesítette a mentőket. A férfi olyan súlyos vérző sérülést szenvedett el, hogy még a mentők kiérkezése előtt a helyszínen meghalt. Az ügyészség halált okozó testi sértés bűntette miatt állítja bíróság elé a nőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik