Belföld

Randira ment Kaposvárra, fegyház lett belőle

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Randira ment Kaposvárra egy büntetett előéletű budapesti férfi, de végül betörés és kocsifeltörés lett belőle, így újra a hűvösön találta magát.

A Somogy Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint a börtönbüntetésből frissen szabadult férfi az interneten ismerkedett meg márciusban egy kaposvári nővel, ezért Kaposvárra utazott. A találkozás nem volt sikeres, a férfinak viszont nem volt pénze visszajutni Budapestre, ezért elhatározta, hogy betörésből fog bevételhez jutni.

Besurrant egy belvárosi társasházba, és egy öngyújtóval kiégette az egyik negyedik emeleti lakás műanyag bejárati ajtajának díszkazettáját, majd bemászott a lakásba, ahonnan mobiltelefont és aranyékszereket lopott el közel 200 ezer forint értékben.

Nem volt elégedett a zsákmánnyal, ezért betörte egy kocsi ablakát a mélygarázsban, és abból készpénzt, illetve elektromos cigarettát lopott. A férfi azonban véletlenül az elkövetés helyének közelében hagyta a táskáját, melynek tartalma alapján a kaposvári nyomozók megállapították a személyazonosságát, majd elfogatóparancs alapján el is kapták.

A gyorsított eljárásban bíróság elé állított férfit 2 év 9 hónap fegyházra ítélte jogerősen a Kaposvári Járásbíróság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik