Belföld

TEK-esek csaptak le egy késsel hadonászó férfire Ócsán, épségben van az ötöves kislánya és a neje

police.hu
police.hu

Kommandósok csaptak el egy férfire Ócsán, miután egy késsel hadonászva azzal fenyegetőzött, hogy megöli a válófélben lévő nejét, és annak új párját is.

A TEK-esek és a Pest vármegyei bűnügyesek nagy erőkkel érkeztek a településre, miután kiderült, hogy az elvakult férfi már többször is megfenyegette a nejét, csak ő annyira félt, hogy nem mert rendőri segítséget kérni.

A konvoj Ócsára érve szétvált, és az egyik része az óvodában lévő ötéves kislányért repesztett, míg egy másik egy másik része az éppen boltban vásárló feleségért sietett. A maradék egység az 51 éves férjért száguldott, akit az utcán segítettek le elektromos chopperjéről. A  Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 41 éves asszonyt és a kislányát épségben, sértetlenül megtalálták, és nem esett semmi bajuk.

A férj hátizsákjából előkerült egy fanyelű kés, amit állítólag a támadáshoz akart használni. A férfi tagadta, hogy a neje, és annak új párja megölésére készült volna. Állítása szerint csak ijesztgetésnek szánta kijelentéseit és a késekkel felszerelkezését is. Hozzátette, sohasem fenyegette meg feleségét, se szóban, se írásban.  Az asszony azonban másként emlékezett az elmúlt hónapokra

Megromlott a viszonyuk és a féltékenységtől túlfűtött férje többször hangoztatta, hogy az életükre tör, rendszeresen követte, telefonálgatott, üzengetett neki. Amikor az asszony már nem bírta tovább, akkor elköltözött a közös otthonukból a kislányával.. Nem mert segítséget kérni, a rendőrséghez fordulni, attól tartott az még jobban feldühítené és erőszakosabbá tenné a férfit

– közölte a rendőrség.

Az ügyészség bűnügyi felügyeletet kért a férfire, miután egy ismerőse vállalta, hogy szállást biztosít neki a zuglói otthonában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik