Varga Jennifer / 24.hu
Belföld

„Ugye nem én vagyok az egyetlen, akivel ez történt?” – kérdezte a mentőktől a férfi, aki szájbaöklözte magát, de beszorult az ökle

Egy 30 év körüli férfihez kérték a mentők segítségét múlt héten, mert az ökle saját szájába szorult, írja az Országos Mentőszolgálat a Facebookon.

Elmondták, hogy fogadásból próbálta ki, hogy befér-e az ökölbe szorított keze a szájába, ami hosszas próbálkozás után ugyan sikerült, ám kihúzni már nem tudta. A barátok először mosolyogtak, aztán erővel próbáltak segíteni, ami komoly fájdalmat okozott a sérültnek. A férfi közel sem nevetett a történteken, megőrizte higgadtságát és az orrán keresztül lélegzett.

– írja a poszt.

Mentésirányító bajtársunk tájékoztatta a bejelentőt, hogy a pillanatnyi mentési kapacitást és a helyzet súlyosságát figyelembe véve nem tud azonnal mentőt indítani, miközben kikereste a legközelebbi szájsebészeti szakrendelés pontos címét, ami mindössze 11 perc sétányira volt a helyszíntől (tömegközlekedéssel 6 perc). A barátok végül mérlegelték a helyzetet és útnak indultak a sérülttel, akihez végül nem kértek mentőt.

– tették hozzá. Boldog vége lett a történetnek, mert 27 perc elteltével már maga a sérült hívta ismét a mentőket, aki ezúttal már beszélni is tudott és megköszönte, hogy a mentős aggódott érte, illetve hogy megkérdezze,

Ugye nem én vagyok az egyetlen akivel ez történt?

A mentésirányító megnyugtatta a férfit , hiszen hasonló esetek szinte évente előfordulnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!