Belföld

Rászólt a párjára, hogy túl sok időt tölt a román haverjukkal, félholtra verték borosüveggel és húsdarálóval

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség azzal az 58 éves nővel szemben, aki 2021 őszén félholtra verte a saját élettársát Kőbányán egy másik férfival.

Az áldozat Kőbánya egyik erdős részén tengette az életét egy kunyhóban az élettársával. A másik vádlott a közelükben lakott, ezért gyakran múlatták vele az időt. A sértett gyenge fizikai állapotban volt a korábbi betegsége miatt, és ezt a barátnője, és a cimborájuk is tudta.

Az ominózus napon együtt iszogattak, majd a férfi bement a kunyhóba és lefeküdt. Az élettársa és a másik férfi azonban kint maradt a kunyhó előtt és tovább folytatták az italozást. A lepihenő férfi később felébredt, és számon kérte az élettársát azért, hogy azóta is a másik férfi társaságában tölti az időt. A nő dühében felkapott egy húsvillát, és megpróbálta vele mellkason szúrni a párját, de az kitért a támadás elől.

Ezután a nő felkapott egy borosüveget és fejbe vágta vele az élettársát, majd az ivócimborájuk kezébe nyomott egy húsdarálót, és felszólította a férfit, hogy azzal üsse tovább a sértettet. Az áldozat megpróbált elmenekülni, de ekkor a férfi elkövető fejbe dobta őt a húsdarálóval, aminek hatására elesett.

Ezután a támadó odalépett hozzá és még több ütést mért a földön fekvő sértett fejére a húsdarálóval. Az áldozatnak sikerült felállnia és kimenekülnie egy közeli útra, ahol az arra haladó autósoktól kért segítséget. A férfi követte őt, a támadáshoz használt húsdarálót pedig bedobta egy közeli óvoda udvarára. Amikor utolérte a beteges férfit, puszta kézzel akarta folytatni a bántalmazását, ebben azonban megakadályozták a szemtanúk.

Az áldozat életveszélyes fejsérüléseket szenvedett. A főügyészség letöltendő börtönt kért az élettársra és a haverjukra is emberölés kísérlete miatt. Mivel a férfi vádlott román állampolgár, ezért a hazánkból való kiutasítását kérték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik