Belföld

Berendeltek 1600 rúd szalámit a szegedi húsüzemtől, de zsaruk is mentek a 17 milliós áruval

Letartóztatta Szegedi Járásbíróság  azt a két férfit, akik nagy tételben rendeltek szalámit egy szegedi húsipari cégtől, de nem akarták kifizetni az árát.

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a gyanúsítottak április harmadikán felvették a kapcsolatot a húsüzem vevőszolgálatával, és magukat egy viszonteladó cég képviselőinek kiadva 250 rúd szalámit rendeltek meg, melyet a cég le is szállított.

A szállítmány közel 3 és fél millió forintos vételárát azonban nem fizették ki a megállapodott határidőn belül, és  elérhetetlenné váltak a cég számára.

Egy hónappal az első esetet követően egy másik cég képviselőinek adták ki magukat, de ekkor már 1600 rúd szalámit rendeltek. A cég ekkor már gyanút fogott, ezért a 17 millió forint értékű áru átadását már a rendőrök is figyelemmel kísérték. Így aztán a két ínyencet elfogták és előállították. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával, és szökés, elrejtőzés, no meg persze bűnismétlés veszélye miatt el is rendelte a letartóztatásukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik