Belföld

Kiakadt a mérges gáztól megfulladó mezőladányi férfi anyja, reagált a történtekre a telektulajdonos

Összeomlott annak a 31 éves mezőladányi férfinak az édesanyja, aki rosszul lett a szennyvízaknában, majd meghalt. A Bors azt írja, hogy az elhunyt férfi barátjának továbbra is válságos az állapota.

A tragédia egy családi ház udvarán lévő, kilenc négyzetméteres, két méter mély szennyvízaknában történt. A tűzoltók emelték ki a két eszméletlen férfit, de csak az egyiküket lehetett már újraéleszteni. Gergő édesanyja teljesen összeomlott a fia halála után, és próbál magyarázatot találni a történtekre.

Drága Fiam! Nem bírom és nem is akarom elhinni, hogy nem jössz többé haza. Meg vagyok zavarodva, fel sem bírom fogni, hogy mi van, hogy te is itt hagytál. A szívem nagyon összetört, ezt a fájdalmat már nem fogom elviselni. Szeretlek nagyon!

– posztolta először az anyja a lap beszámolója szerint, majd később azt írta, hogy a tulajdonos szánt szándékkal küldte le fiát a mérges gázokkal teli aknába, hogy azt kitakaríttassa velük.

A telek tulajdonosa ellenben abszurdnak tartja a vádaskodást. Állítása szerint otthon sem volt akkor, amikor történt a tragédia.

„Az emésztő egy 12 éve nem használt gödör, egy mázsás, betonacéllal bélelt fedél borította. Én nem voltam otthon a történtekkor, így azt sem tudom megmondani, hogy Gergő hogy került oda. Nem kaszáltak, nem volt gázvezeték, János ment hozzánk segíteni kiásni a gödröt. Ezt a mázsás fedelet valamiért elhúzták oldalra. Hogy a kíváncsiság, vagy mi hajtotta őket, azt nem tudom. Azonnal elájultak, Gergő ekkor eshetett bele a gödörbe véletlenül” – nyilatkozta a Borsnak a férfi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik