Belföld

Szennyvízaknában lett rosszul két munkás Mezőladányban, egyikük meghalt, a másikat újraélesztették

Szennyvízaknában lett rosszul két férfi Mezőladányban. Az egyikük helyszínen életét vesztette, a másikat pedig súlyos állapotban szállították kórházba.

Gál Attila, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei  Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a rendőrség vizsgálja a haláleset körülményeit.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy családi ház udvarán lévő, kilenc négyzetméteres, két méter mély szennyvízaknában történt a tragédia. Az aknában zöldhulladékot tároltak. A két eszméletlen férfit a tűzoltók emelték ki az aknából, azonnal megkezdték az újraélesztésüket, majd átadták őket a mentőknek.

A település polgármesterem Bartha Attila a szon.hu-nak azt mondta, hogy a két fiatalember éppen egy építkezésen, házfelújításon dolgozott, és vélhetően a törmeléket akarták elásni, amikor felszedték a szennyvízgödröt letakaró betonelemet.

Hozzátette, a magánlakással szemben lévő orvosi rendelőn van egy térfigyelő kamera, s annak a felvételeit is meg fogják nézni ahhoz, hogy kiderítsék, pontosan mi okozta a 31 éves mezőladányi férfi halálát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik