Belföld

Hat évet kapott az unokahúgával fajtalankodó taktaharkányi férfi

Hat év börtönre és hat év közügyektől eltiltásra ítélte a Szerencsi Járásbíróság azt a szexuális erőszak bűntettével vádolt férfit, aki a testvére lányával fajtalankodott egy évvel ezelőtt.

A Miskolci Törvényszék tájékoztatása szerint a férfi átment a testvére családi házába, ahol egyedül találta a nagykorú unokahúgát. A férfi akarata ellenére, magához szorította, testszerte csókolgatta, és az ágyra lökte a testvére lányát.

Ezután lehúzta a felsőjét és szexuális cselekményre utaló mozdulatokat imitált. A húsz év körüli lány  ellenállt, majd sikerült ellöknie magától a férfit, aki kiment az ingatlan udvarára. Néhány perc múlva azonban visszament a lakásba és cselekményét megismételte, majd magától abbahagyta és távozott a házból.

A bíróság súlyosító körülményként értékelte a férfi önhibából eredő bódult állapotát és azt, hogy jelenleg is folyik ellene büntetőeljárás. Az ítélettel szemben a férfi és védője elsődlegesen felmentésért, másodlagosan enyhítésért fellebbezett, az ügyész három munkanapot fenntartott jogorvoslati nyilatkozata megtételére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik