Belföld

Zárt osztályra vitték a szekszárdi kórház ápolónőjét megkéselő férfit

Zárt osztályon kezelik azt a 75 éves férfit, aki megkéselt egy ápolónőt a szekszárdi Tolna Vármegyei Balassa János Kórház traumatológiai osztályán – tudta meg a 24.hu. A megkéselt nő életveszélyes sérüléseket szenvedett, ezért életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani.

Kiss Yvette, a Tolna Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy még nem tudták gyanúsítottként kihallgatni a pszichiátrián fekvő beteget az egészségi állapota miatt.

A 75 éves kórházban kezelt férfi hétfőre virradó éjjel támadt az ápolónőre. Az életveszélyesen megkéselt dolgozónak esélye sem volt a védekezésre, de a lélekjelenlétének köszönhetően még be tudott menekülni az ügyeletes szobába.

A támadót az időközben a helyszínre érkező vagyonőrök, és társosztályok munkatársainak segítségével sikerült megfékezni. A megkéselt ápolónőt még aznap éjszaka megoperálták.

Debreceniné Farkas Edit, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy továbbra is életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt nyomoznak, de még nem tudták kihallgatni a bűncselekménnyel gyanúsított 75 éves férfit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik