Belföld

Elmondta a 82 éves újpalotai nőt bűnügyi felügyelet alatt kizsebelő férfi, másokat is kifosztott

Kifosztottak egy 82 éves nőt pár héttel ezelőtt az újpalotai vásárcsarnok közelében. A BRFK tájékoztatása szerint a férfi segítségnyújtás ürügyén szólította meg az idős asszonyt.

Amikor a nő mellé ért, felajánlotta, hogy segít neki átkelni a zebrán, majd közben kivette a zsebéből kilógó személyi igazolványát, melyben az iratok mellett 40 ezer forint is volt. A pénzt eltette, az igazolványt pedig ellopta, s buszra szállt.

A 38 éves Sz. Tamásról kiderült, hogy a bűncselekmény elkövetésekor már két hónapja bűnügyi felügyelet alatt volt. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését, és azt is elmondta két másik személyt is kifosztott korábban Újpalotán. A rendőrség kezdeményezte a letartóztatását.

A kerületi rendőrök azt kérik, hogy azok a sértettek, akik ezidáig még nem tettek feljelentést, illetve aki a másik két bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​​

Ajánlott videó

Olvasói sztorik