Belföld

Kolléganőjével együtt akarták ellopni a kocsiját, amíg beugrott egy XV. kerületi boltba

Elfogták a budapesti rendőrök azt a férfit, aki utassal együtt próbált ellopni egy kocsit a múlt héten Budapesten. A BRFK tájékoztatása szerint egy járókelő tett bejelentést az egyik este arról, hogy két férfi és egy nő dulakodik az egyik XV. kerület trafik előtt.

Amikor a rendőrök a helyszínre értek, az autó tulajdonosa elmondta, hogy egy pillanatra ugrott be a boltba vásárolni, miközben munkatársnője a kocsiban maradt. A férfi azt is közölte, hogy a slusszkulcsot is az autóban hagyta.

Amikor bent volt a boltban, egy idegen férfi beugrott az autóba a kolléganője mellé és megpróbált elhajtani. Ez csak azért nem sikerült neki, mert a nő szembeszállt és dulakodni kezdett vele. A támadó végül elmenekült a helyszínről, és közben egy autót is megrongált.

A kerületi rendőrök a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival azonnal az elkövető után mentek, akiknek a munkáját egy szemtanú is segítette, ugyanis megmutatta, hogy melyik ház udvarába ugrott be a támadó. Meg is találták a férfit, aki egy fenyőfa alatt bújt el, és annak törzsébe kapaszkodva próbálta megakadályozni a rendőri intézkedést.

A 39 éves H. Sándort előállították, és rablás bűntettével, és garázdaság és könnyű testi sértés vétségével gyanúsították meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik