Belföld

Tíz éven át verte a párját, majd megkérdezte tőle, hova lőjön

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Vádat emelt a Szegedi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki több mint tíz éven át bántalmazta párját, majd fegyvert is fogott rá a szakításuk után.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint szerint a férfi és a nő húsz évig élt élettársi kapcsolatban. A férfi már a kapcsolatuk fennállása alatt is rendszeresen bántotta a nőt. Ittas állapotban pofozta, rugdosta, és különböző tárgyakkal ütlegelte őt, kisebb sérüléseket okozva neki.

A szakításukat követően a férfi többször is azzal fenyegette a nőt decemberben, hogy fejbe fogja lőni. Egyszer egy távcsöves fegyvert irányított a volt párjára. Egy másik alkalommal pedig egy légpuskát fogott rá ittasan, és azt kérdezte tőle, hogy hova lőjön.

ugyeszseg.hu

A nő feljelentette az exét, a hatóságok pedig házkutatást tartottak a férfinél. Ennek során egy lőfegyvernek minősülő légpuskát, valamint egy hangtompítóval is felszerelt másik fegyvert foglaltak le, melyek tartására nem volt engedélye a férfinek.

Az ügyészség 2 és fél év börtönt kért a lőfegyverrel visszaélés bűntettével, kapcsolati erőszak bűntettével valamint minősített zaklatással vádolt férfire előkészítő ülésen történő beismerés esetére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik