Belföld

Beszámítható a 14 éves fiú, aki fejszével verte agyon az anyját Fülöpjakabon

Beszámítható az a 14 éves fiú, aki tavaly év végén fejszével verte agyon az édesanyját Fülöpjakabon – tudta meg a 24.hu.

A horrorisztikus gyilkosság december közepén történt. Egy férfi telefonált be a rendőrségre, hogy holtan találta az ágyukban az élettársát. Több sérülést is találtak az asszony fején, és gyorsan az áldozat fiára terelődött a gyanú.

A gyanúsítás szerint a fiú december 12-én délelőtt többször is lesújtott az anyja fejére fejszével az otthonukban, aki a helyszínen meghalt. Ezután befektette az anyja holttestét az ágyba, majd feltakarított és elhagyta a helyszínt. A fiút éjjel fél 12 kor 300 kilométerrel távolabb, az apja sajókazai lakásában fogták el a borsodi zsaruk.

A fiút előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés gyanúja és kifosztás miatt őrizetbe vették a Bács-Kiskun megyei nyomozók, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatását.  Értesüléseink szerint az azóta is hűvösön lévő 14 éves fiú beismerte a bűnösségét.  A rendőrség lezárta a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik