Belföld

Orbán: Mindannyian biológiai támadás alatt állunk, melynek fegyverét liberális laboratóriumokban fejlesztették ki

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI

„Köszöntöm a szabad világ védelmezőit Budapesten, köszönöm, hogy együtt lehetünk” – kezdte beszédét Orbán Viktor a kétnapos CPAC Hungary konferencián csütörtökön.

A CPAC

A CPAC (Konzervatív Politikai Akció Konferencia) Hungaryt az Alapjogokért Központ rendezi. A CPAC eredetileg az 1970-es évek óta az amerikai jobboldal éves nagygyűlése, az első európai fórumot tavaly szervezték meg Budapesten. A szervezők szerint az Amerikai Konzervatív Unió által útjára indított CPAC „zászlóshajója a jobboldali erők építkezésének”. Az idei konferencián a magyar kormány tagjai mellett több külföldi politikus, így Janez Jansa volt szlovén és Andrej Babis korábbi cseh miniszterelnök is beszédet mond. A konferenciára videóüzenet küld a nemrég a Fox Newstól kirúgott tévés, Tucker Carlson is.

Amikor a mai alkalomra készültem, visszaemlékeztem, hogyan jutottunk el idáig. Hogyan kerültek a magyarok egy ilyen előkelő klubba. Nem vagyunk hatalmasok, félelmetesek, nincs nagy hadseregünk. Kit érdeklünk? Ma mégis itt vagyunk mindannyian. Ennek egyetlen oka lehet. Van egy dolog, ami a mi hazánkat fontos tényezővé teszi. Magyarország egy inkubátor, ahol a jövő konzervatív politikáját kikísérletezik

– jelentette ki a kormányfő. Hozzátette: csak a konzervatív politika segíthet ott, ahol a liberálisok romba döntenek egy országot. Arról is beszélt, hogy visszasírja azokat az időket, amikor nem voltunk reflektorfényben.

Orbán úgy látja, a magyar siker világhírét Soros Györgynek köszönhetjük. 

A miniszterelnök szerint „ha Soros nem támadja meg Magyarországot, nem hirdeti meg a programját, akkor soha nem kerültünk volna világsajtó címoldalára”.

Orbán elmondta, hogy „mi, magyarok nem támadunk, hanem védekezünk” a globalista progresszív elittel szemben.

De nemcsak Magyarországot támadtak meg, hanem a szabad világ minden szegletét. Mindannyian támadás alatt állunk. A támadás nem gazdasági természetű, egy biológiai fegyverrel van dolgunk. Ezt a progresszív liberális laboratóriumokban fejlesztették. Ez egy nemzetfelemésztő vírus, ami a nemzeteket szétporlasztja

– vezette le elméletét.

Orbán szerint sajnos a támadás sikeres, a fejlődésünk lelassult és elakadt. Utolértek minket gazdaságilag, mára a nyugat elmaradt a természeti erőforrások tekintetében. A Föld népessége nő, a nyugat népessége csökken. Egyedül katonai erő tekintetében vagyunk elsők. Nem áll jól a nyugat szénája a civilizációk versenyében, összegzett Orbán, majd visszatért a „vírusra”:

Amikor a baloldaliak a vírust rászabadították a világra, akkor sokan azt gondolták, ez csak egy laborszökevény. De nem ez történt. Ne legyünk naivak. Ezt kiterjesztették, szaporítják. A gender, a woke csak variánsok. Ugyanannak a vírusnak a variánsai. (…) Ezek olyanok, mint a kommunizmus és a marxizmus volt: osztályokra szabdalják a nemzetet, és azt hirdetik, hogy az osztály fontosabb, mint a nemzet.

A miniszterelnök szerint ahol felüti a fejét az osztályharc, ott zavargások lesznek. Megszűnik a tisztelet, egymás elfogadása. A harmadik vírusvariánsnak Orbán a progresszív külpolitikát látja. Ez mindig háborúba sodor minket, mondta.

Ha Trump lenne az elnök, nem lenne háború. Térjen vissza Trump elnök úr, és hozzon nekünk békét!

– kérte Orbán, aki nagy tapsot kapott e kijelentéséért.

Ha azt mondod, hogy a háború nem érdeke a nyugati világnak, akkor azt mondják, hogy Putyin szekerét tolod – tette hozzá a miniszterelnök, majd ismét visszatért vezérfonalához: „Ez a vírus elpusztítja az agyat, élő nemzetekből halott közösségeket állít elő. De vannak olyan inkubátorházak, mint Magyarország.” Orbán abban bízik, hogy az EP-választáson „lecsapolhatjuk a brüsszeli mocsarat”.

A miniszterelnök szerint nem kell tovább keresni a progresszív vírus ellenszerét, mert itt van Magyarországon.

Szabadon vihető, bárhol működik. Csak választás előtt fel kell írni a zászlóra: no migration, no gender, no war!

A miniszterelnök úgy látja, a modern demokrácia két fellegvára, Washington és Brüsszel még mindig a liberálisok kezében van, így ezeken a helyeken át kell majd venni az irányítást a jövőben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik