Belföld

Négyszeres állkapocstörés, kivert fogak, intenzíven tartják az egész éjszakán át vert karcagi lányt

POLICE.HU
POLICE.HU

Félholtra vert egy férfi egy 17 éves lányt Karcagon, mert a lány nem akart Németországba menni prostituáltként dolgozni.

A 24.hu kedden számolt be a brutális bántalmazásról: a 26 éves karcagi férfi egész éjszaka verte a lányt a lakóházában. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a gyanúsított április 27-éről április 28-ára virradó éjszaka órákon át verte a fiatal lányt, mert eltökélte, hogy külföld a lány dolgoztatásából fog majd megélni.

A Blikk beszélt a lány édesanyjával, aki elmondta, hogy Boglárka, a lány intenzív osztályon fekszik.

A brutális verés következtében négy helyen eltörött az állkapcsa, bántalmazója kiverte a fogait is, hónapokig nem tud majd rágni, szívószállal kell majd ennie. Testén egy ép felület sem maradt, a feje is beszakadt, lábai, keze, valamint a háta is megsérült.

Az anya elmondása szerint éber kómában is rémálmai vannak, ha csak megsimogatják, sikoltozni kezd, védekezik a kezével. A lelki sebeinek gyógyításához pszichiátriai segítségre lesz szüksége.

Nem tudtam erről a férfiról, nem tudom, hogy került a házába a lányom, az egész egy sötét rejtély

– mondta a Blikknek az édesanya, hozzátéve, hogy közeli, őszinte viszonyban volt a lánnyal, aki mindent elmesélt neki a vele történtekkel, a férfiről viszont eddig sohasem hallott.

A lap információi szerint a bántalmazó csak akkor hagyta abba a verést, amikor a lány már elájult a fájdalomtól. Boglárkára a támadója rokonai találtak rá, ők hívták ki a mentőket, a mentőorvos pedig az áldozat állapotát meglátva azonnal riasztotta a rendőrséget.

A rendőrök a helyszínen fogták el a kezéről a lány vérét letörölgető bántalmazót. Az eddig beszerzett bizonyítékok szerint a 26 éves karcagi B. R. valahogy elcsalta a lányt a szülei portájára, ahol ő egy hátsó épületben lakott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik