Belföld

Letartóztatták a kisgyermekes nőt, aki megfojtotta a nevelőanyját Budán

BRFK / Facebook
BRFK / Facebook

Letartóztatta a bíróság azt a harmincas éveiben járó kisgyermekes nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy megfojtotta vasárnap a nevelőanyját Budán, az asszony Bimbó úti lakásában.

Szabó József, a Fővárosi Törvényszék szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy az ügyben eljáró nyomozási bíró szökés, elrejtőzés, valamint bűnismétlés és bizonyítékok eltüntetésének a veszélye miatt elrendelte a gyanúsított egy hónapos letartóztatását.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az áldozat fia tett bejelentést hétvégén a holtan talált 75 éves édesanyjáról. Az emberöléssel gyanúsított nő beismerte a bűnösségét, és elmondta, hogyan fojtotta meg két kézzel a hozzátartozóját, sőt azt is megmutatta, hogy a Mechwart lépcsőnél dobta el a lakáskulcsot. Elmondása szerint a kétéves kislánya a másik szobában tartózkodott a gyilkosság elkövetésekor.

Úgy tudjuk, hogy a nő anyagi problémákkal küzdött, és több konfliktusa is volt a nevelőanyjával emiatt. A letartóztatott  nővel szemben egy másik büntetőeljárás is folyik egy korábbi testi sértés miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik