Belföld

Reagált A család az család kampány elindítója Orbán Viktor fotójára

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Nyilvános posztban írta le a „Család az család” kampány elindítója, mit érzett akkor, amikor Orbán Viktor miniszterelnök ugyanezzel a szlogennel posztolta a családjával és a Budapestre látogató Ferenc pápával közös képét.

Pál Márton párjával, Ádámmal közösen két örökbefogadott gyermeket nevel.

Tegnap vacsoráztunk a családdal, amikor egy ismerősöm átküldött egy posztot. A képen Orbán Viktor is családjának egy része volt látható Ferenc pápával és alatta nagy betűkkel, hogy a család az család

– kezdi bejegyzését Pál Márton, aki szerint a miniszterelnök fotója „nem több, mint cinizmus.”

Hogy mit érzek? Először is haragszom magamra, hogy ez ennyire rosszul esik. Haragszom magamra, mert a péntek estémet, ami már nagyon vártam sikerült elrontani. Haragszom Orbán Viktorra, mert gúnyt űzött az olyan családokból, mint mi vagyunk. Gúnyt űzött a gyerekeinkből, akiknek mi jelentjük a családot és a biztonságot. Gúnyt űzőtt azokból az emberekből,cégekből, nagykövetségekből, akik az elmúlt években kiálltak mellettünk és megmutatták, hogy a család az család. Gúnyt űzött Ferenc pápából, aki azt remélem soha nem járulna hozzá egy olyan fotó elkészítéséhez, aminek célja, hogy magyar családok ellen hangoljanak.

Számára a legkellemetlenebb az, hogy soha nem vonták kétségbe az olyan családokat, mint ami Orbán Viktor fotóján látható.

Annyit kérünk csupán, hogy a mi gyerekeiknek is azonos jogai és lehetőségei legyenek. Nem többet és nem kevesebbet. A célunk az, hogy megmutassuk, hogy a családok sokszínűek, amitől szerintünk a családok fogalma erősödne és nem gyengülne

– írja Pál Márton, aki egy személyes üzenetet is írt a poszt végére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik