Belföld

Késsel raboltak ki egy iskolás fiút Kecskeméten

Késsel raboltak ki egy 14 éves fiút Kecskeméten. A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a gyerek hétfő délután hazafelé tartott az iskolából, amikor egy férfi keresztezte az útját, és pénzt kért tőle.

Amikor a fiú nem adott neki pénzt, akkor a férfi agresszívvé vált. Követelőzni kezdett, majd azzal fenyegette a gyereket, hogy elvágja a torkát bicskával, ha nem ad neki pénzt. Mondandójának azzal adott súlyt, hogy végig a zsebében tartotta a kezét.

A rémült fiú átadta neki a tárcájában lévő kétezer forintot és eliszkolt. Az esetről értesítette az édesapját, aki hívta a rendőröket, akik hamar beazonosították a feltételezett elkövetőt.

Épp indulni készültek, hogy felkutassák a rablót, amikor a Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának egyik munkatársa meglátta az utca túloldalán kerékpározni. A rendőr a feltételezett elkövető nyomába eredt: futva követte az útvonalát, közben pedig értesítette a kollégáit.

A férfit pár sarokkal később elfogták, majd őrizetbe vették. A rendőrség kezdeményezte a bűncselekménnyel gyanúsított férfi letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik