Belföld

Másfél év felfüggesztettet kértek az élettársát hasba szúró zsámboki nőre

police.hu
police.hu

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt állítja bíróság elé a Pest Vármegyei Főügyészség azt az 54 éves zsámboki nőt, aki tavaly május elsején hasba szúrta az élettársát.

Nisóczi József Levente, a Pest Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy  1 év 6 hónap börtönt kértek a vádlottra 3 évre felfüggesztve.

A Zsámbokon élő pár rendszeresen italozott, és gyakran veszekedtek a férfi féltékenysége miatt. Az ominózus nap sörözgettek, és néhány deci pálinkát is legurítottak a torkukon.

A nő éppen főzéshez készülődött, és a kezében tartott egy huszonegy centiméter pengehosszúságú kést, majd a fokozott hangulatú veszekedés közben hasba szúrta a férfit, s megvágta a vállát.

A nő megijedt a párja sérülései láttán és átment a szomszédba ahol kérte, hogy értesítsék a mentőket, mert megszúrta az élettársát. A hasüregbe hatoló szúrás következtében a férfi életveszélyes állapotba került.

Az ügyész elmondta még, hogy a nő beismerte a bűnösségét, és a szúrás tényét is elismerte a nyomozati szakban. A főügyészség másfél év felfüggesztettet kért rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik