Belföld

Kórházban van még a Nyíregyházán holtan talált kisfiú nevelőanyja, elmeorvos vizsgálja majd

Még mindig kórházban van az a 34 éves nevelőanya, akinek a kétéves nevelt kisfiát holtan találták másfél héttel ezelőtt Nyíregyházán egy terepjáró csomagtartójában – tudta meg a 24.hu.

Értesüléseink szerint a minősített segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsított nő mind a mai napi nem tett vallomást az egészségi állapota miatt, és elmeorvos fogja vizsgálni majd.

A nevelőanya megetette Sanyikát, aki félrenyelt és megfulladt, azonban a nő nem hívott segítséget, orvoshoz sem vitte a gyereket, és mentőt sem hívott hozzá. Másnap hajnalban, amikor a családja elaludt, akkor betette a kisfiú holttestét a csomagtartóba, az egyéves húgát pedig betette a gyerekülésbe, és elindult hazulról.

A búcsúlevelet is író nő két napon át autózott a környéken, közben a szerettei telefonon keresték. Végül szombat hajnalban a nevelőanya elmondta szeretteinek, hogy hol van, a férjével ezután mentek bejelentést tenni a rendőrségre.

A  Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság minősített segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsította meg a nevelőanyát, de ő mind a mai napig nem tett vallomást az egészségi állapota miatt.

A gyerekek anyja egy 17 éves ilki lány, aki egy éve egy nyírségi anyaotthonban van a legkisebb gyerekével. Az elhunyt kisfiút tegnap helyezték végső nyugalomra az ilki temetőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik