Belföld

Gyanúsítottként hallgatták ki a húsdarálóba szorult kétéves nagykőrösi kislány nagymamáját

Heim Pál Gyermekkórház / Facebook
Heim Pál Gyermekkórház / Facebook

Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség azt a nagykőrösi nagymamát, akinek a kétéves unokájának beszorult a keze egy elektromos húsdarálóba Nagykőrösön.

A Heim Pál Gyermekkórház sebészeti osztályára szállított gyermeket csont, ideg és in sérüléseit vértelenségben megműtötték. Mivel a szövetek keringése rendeződött és fertőzésre utaló jelet sem találtak nála, ezért a kézsebészek bíznak abban, hogy a gyermek keze teljes funkcióval helyre fog állni.

Megkerestük a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot az ügyben, az alábbi választ kaptuk Szabóné Berki Bianka szóvivőtől.

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság büntetőeljárásban vizsgálja az eset körülményeit, és gyanúsítottként hallgatott ki egy 55 éves nőt kiskorú veszélyeztetése miatt.

– mondta Szabóné.

A gyanúsítottként kihallgatott nagymama az esettel kapcsolatban azt mondta a Blikknek hogy ledarálta a húst az ebédhez, majd kikapcsolta a gépet és épp a mosogatónál dolgozott, amikor történt az eset.

„Alig egy percre fordultam el, Olgi beledugta a kezét a gépbe, és megnyomta az indítógombot. Teljesen sokkot kaptam, de szerencsére gyorsan le tudtuk állítani. Még azelőtt, hogy csavart volna egyet a kézfején szegénynek, de így is beszorította. Ha becsukom a szemem, mást sem látok, csak azt a darálót a kezén. Nem számít, ha megbüntetnek, ha elítélnek, a legfontosabb, hogy nem kellett amputálni a kisunokám kezét. Nem is tudom elmondani, mekkora boldogság, hogy megmarad a keze.”

– mondta az 55 éves asszony, akinek unokáját ma délután vihettek haza a kórházból a szerettei.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik