Belföld

Három és fél évet kapott az esztergomi nyugdíjast szexre kényszerítő férfi

Három és fél év börtönbüntetésre és három év közügyektől eltiltásra ítélte az Esztergomi Járásbíróság azt a férfit, aki földre tepert és szexre kényszerített egy nyugdíjas asszonyt Esztergom-Kertvárosban.

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a férfi a büntetés kétharmadának kitöltését követő napon bocsátható feltételes szabadságra a leghamarabb.

Az asszony a Tópart út folytatásánál lévő földes úton haladt hét évvel ezelőtt, amikor összetalálkozott a 30 év körüli fiatalemberrel A bíróság tájékoztatása szerint a férfi megragadta az idős asszonyt a vállainál, majd földre lökte, és rátérdelt úgy, hogy a lábaival leszorította a nő kezeit is.

Ezt követően elővette a nadrágjából a nemi szervét, és szexuális cselekményt végzett az idős nővel. Ezt követően magához vette az asszony táskáját, majd elszaladt vele.

Az Esztergomi Járásbíróság három év börtönre ítélte a támadót szexuális erőszak bűntette, és kifosztás miatt. Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, azonban az nem jogerős, mivel a vádlott és a védője is fellebbezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik