Belföld

Videón, ahogy kap egy maflást a lepattintott esztergomi nőverő

Garázdaság és zaklatás miatt állítja bíróság elé az Esztergomi Járási Ügyészség azt a különös visszaeső férfit, aki az utcán bántalmazta a volt élettársát.

Horváth Sándor, a Komárom Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy három év börtönt és három év közügyektől eltiltást kértek a férfire előkészítő ülésen történő beismerés esetére.

A vádirat szerint a nő szakított az élettársával, de ő képtelen volt elfogadni ezt. A nő március 16-án Esztergomban sétált, amikor megjelent az exe és kérdőre vonta, hogy miért nem békül ki vele, s miért nem válaszol az üzeneteire.

A nő közölte, hogy nem akarja újrakezdeni, mire a férfi pofon ütötte, majd többször testszerte ököllel megütötte, gyomron, illetve hátba rúgta. A nőnek nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek. A férfi június közepén egy telefonos alkalmazáson keresztül fenyegette veréssel a nőt.

Egy nappal később személyesen is találkoztak, de ez sem múlt el balhé nélkül. A férfi megpróbált belerúgni a nőbe, majd kis erővel homlokon fejelte és pofon ütötte. A nő a hotel felé indult, de a férfi követte. Amikor a nő belépett bejárati ajtón, a férfi meglökte. A hotel belső részében a férfi ismét pofon vágta a nőt és trágár szavakkal illette. A nő nem sérült meg, és egy maflást is kiosztott az agresszív férfinek.

Az ügyész elmondta még, hogy a férfi négyszer volt büntetve korábban, és 2020 júniusában szabadult az 1 év 2 hónapos szabadságvesztés büntetéséből. Az ügyészség ezúttal három év börtönt kért rá két rendbeli garázdaság vétsége és zaklatás miatt.

Olvasói sztorik